Announcement

We are only available for self pick up at Taman Sutera, Kajang.
All cakes are exclusively baked for you.

Sunday, July 3, 2011

Mari Join Giveaway - 2 hari saja lagi!


Sempena NinazCakes Syahr El Aziz Fund Raising, kami akan mengadakan satu 'giveaway'! Ramai yang tanya pasal giveaway nih. Giveaway tu kan .. saja-sajalah kami nak bagi hadiah! Tanda terima kasih buat yang sudi berganding tangan untuk menjayakan 'Fund Raising' untuk Syahr El. Tak kurang jugak yang tanya.. siapakah Syahr El yang kami gembar-gemburkan.

Sebenarnya.. Syahr El ni junior kami masa di kolej.. Pada asalnya Syahr El mendapat kencing manis dan hypertension pada usia yang muda 16. Dipendekkan cerita.. sekarang ini Syahr El berada di hospital, berjuang berhabis-habisan walaupun kedua-dua kaki (lutut ke bawah) tiada dan baru-baru ini disahkan lumpuh dari pinggang ke bawah. Baca cerita Syahr El di sini.

NinazCakes Syahr El Aziz's Giveaway

Giveaway ni senang giler. Ada dua kategori; Kategori Facebook dan Kategori Blogger! Hadiah pun boleh pilih sendiri hehehe

Hadiah Kategori Facebook - Voucher NinazCakes bernilai RM60
Hadiah Kategori Blog - Voucher NinazCakes bernilai RM80

Lucky Draw Facebook - Oaty Grated Cookies 250gm
Lucky Draw Blog - Oaty Grated Cookies 250gm

Ada surprise tawww!!!

Sebenarnya kami nak jugak bagi hadiah macam2 kan tapi kalau bagi voucher boleh la pilih sendiri.. nak grated cookies ke.. nak Red Velvet ke.. nak tepung premix cookies ke (NEW). Masuk tau.. kami nak Syahr El kuat menghadapi ujiannya!! Kita bagi dia happy-happy skit ya!! muah! sayang korang semua!!!

Kategori Facebook!

Step 1) Pergi ke Page NinazCakes @ FB, 'Like' NinazCakes
Step 2) Pergi ke Photo, dan pergi ke Album
Step 3) Berikan kata semangat atau doa buat Syahr El

Kategori Blog!

Step 1) Jadi follower NinazCakes
Step 2) Buat satu entry mengenai Giveaway ini.
Step 3) Berikan kata semangat / doa buat Syahr El dalam entry tersebut
Step 4) Copy 'button' Join NinazCakes Syahr El Aziz Fund Raising Giveaway! kat side banner di blog anda (yang ada kat belah kanan atas blog kami, copy je dari box bawah gambar tu, add gadget -> HTML -> paste code yg anda copy tadi) voila nanti keluar la gambar tuuu!!
Step 4) Copy kata-kata semangat / doa anda tadi di ruangan komen ini.. sertakan sekali blog address, nama dan email anda.. (facebook pun boleh.. senang nanti kami nak bagitau pemenang nanti)

Jangan lupa kau.. kalau kategori blog mesti ada 3 syarat.. 1) jadi follower 2) ada side banner NinazCakes tadi 3) mesti tinggal komen.. Jangan tak cuba tau.. Hadiahnya kami tulis kat bawah ni.. :D

5 comments:

NinazCakes on July 10, 2011 at 10:44 AM said...

Sila letakkan link entry di blog anda, nama, email dan kata2 semangat buat Syahr El ;D Good Luck!

Ummi Iman on July 11, 2011 at 8:17 PM said...

saya join
http://ummi-iman.blogspot.com/2011/07/ninazcakes-syahr-el-aziz-fund-raising.html

NinazCakes on July 12, 2011 at 5:59 AM said...

Dear Ummi-iman.. minta tolong copykan kata2 semangat tu di sini ya ;D (beserta email add dan nama, e-mail dan nama penuh boleh mail kepada kami kalau taknak dipublish di sini! Thanks for joining ya!

Ummi Iman on July 12, 2011 at 1:13 PM said...

"Buat saudara Syahr El Aziz walaupun kita tidak mengenali satu sama lain, tiada kata-kata yang mampu diucapkan melainkan "awak memang seorang yang tabah dan hebat" semoga ketabahan saudara akan membuatkan lebih ramai insan di luar sana mensyukuri apa yang mereka ada. Teruskan azam dan semangat untuk terus hidup dan sentiasa berdoa kepadaNya. Mungkin ada banyak hikmah disebalik apa yang berlaku kepada saudara dan akan memberikan inspirasi kepada insan lain agar mereka menjadi insan setabah saudara. Saya doakan semoga Allah meringankan kesakitan yang ditanggung dan memberikan peluang untuk mengecapi keindahan kehidupan selagi hayat dikandung badan."

email: ruse_nrk@yahoo.com
nama: Rusenidzan Sulaiman Safawi

rubyhanie on July 14, 2011 at 10:52 AM said...

Link Entri: http://little-pen.blogspot.com/2011/07/ninazcakes-syahr-el-aziz-fund-raising.html

Nama: Norhani Ruby Safarudin
Emel: rubyhanie210@gmail.com

Assalamualaikum Syahr El,
Allah will not test his servants for what they cannot cope with. You are one strong person who I know will always be a fighter, who fights for your happiness & success. Reading your story from Nina, made me realize and grateful for everything Allah granted me. Be patient, be strong. We are here to support you morally with our doa'. I wish everything will be great for you one sweet day. There is sunshine waiting for you at the end of the journey. Allah is always by your side. Your strength inspired me to be a better person. Thanks Syahr El.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NinazCakes by Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice