Announcement

We are only available for self pick up at Taman Sutera, Kajang.
All cakes are exclusively baked for you.

Monday, June 27, 2011

Hantaran oh Hantaran. Thank you all!!


Sebenarnya kek-kek hantaran ni dah berabuk dah duduk dalam pc tapi memang tak ada masa untuk update (errr.. sisa-sisa masa tu dok layan facebook dan main bejewelled kot hehe). Hantaran Cupcake dengan Fondant bertema biru. Thanks bagi yang order.. sebenarnya jauh ordernya.. kawan adik punya best friend punya babysitter punya anak .. fuuuuh! jauh tuuu!! ;D

1st Red Velvet Hantaran Cake with Chocolate Roses and Strawberry.. Sebenarnya kami pun lupa nak tanya tema warna apa.. letak je riben merah sebab kalau dah Red Velvet tu serba-serbi pun teringat merah.. Bila dah deliver baru terfikir...

Sedikit close up! Harganya sama macam kek hantaran coklat.

Rasa macam nak makan je.. isy isy isy..

Yang ni pulak hantaran kek coklat dengan 'chocolate roses' bertemakan pink lembut! Memang nak pink lembut. Tempahan kek ni dibuat pada waktu kecedaraan.. Memang emergency habis ;D


Nasib baik memang ada ribbon pink cuma tak ada pink lembut, terpaksalah pakai pink striking ni hehehe..
Ini pulak.. cupcakes untuk hidangan.. siap ada initial.. Jenuh jugak menulis satu-satu.. Yelah kan... mini cupcake kena squeeze sikit.. nanti tak muat pulak huruf M tu :D Tengah-tengah menulis dah separuh.. tiba-tiba je gabra.. "Initial dia memang M n F kan?" Hehe Saja buat gempak.. Tapi kalau salah.. jenuh jugaklah ya.. nak sapu balik topping tu..

Alang-alang Seily ni mengorder.. borong sekali dengan Red Velvet dan Chocolate Cake..
Bila dah susun macam ni.. suka sangat hati! Okaylah ya.. nanti nina upload gambar lagi.. Semoga Pengantin-pengantin yang makan kek ni.. mendapat kebahagiaan yang berpanjangan dunia akhirat.. amiin..



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NinazCakes by Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template In collaboration with fifa
Cake Illustration Copyrighted to Clarice